top of page

Je kunt je per workshop inschrijven (35 euro), per twee workshop 7 euro korting (samen).

 

 Emotioneel Evenwicht (EE):

 

Een workshop omtrent de methode van dr. Roy Martina 'Emotioneel Evenwicht'. Deze methode werkt in op onbewuste blokkades en emoties. Emotioneel Evenwicht (EE) is gebaseerd op de chinese geneeskunde (meridiaanbanen). Door hieraan te werken merkt u op korte termijn een betere doorstroming van energie, minder stress, rustiger gevoel en beter slapen. Tijdens de workshop krijgt u meer informatie over de methode en wordt er gewerkt met oefeningen, zodat u er ook thuis mee aan de slag kunt gaan!

Op woensdag 06 september van 19.30 tot 21.30 uur. 

Prijs: E 35,-/avond

 

 

 

Workshop Inner Child

Heb jij ook het gevoel dat je, mede door je opvoeding, niet dicht genoeg bij jezelf kunt blijven staan? Dat nog steeds allerlei invloeden van buitenaf bepalen hoe je je voelt? Tijdens deze workshop Inner Child gaan we kijken en werken aan je Innerlijke Kind patronen (met de NEI methode van dr. Roy Martina). Je krijgt oefeningen mee naar huis, zodat je bepaalde blokkades kunt gaan integreren.

Op donderdag 25 mei van 20.00 tot 21.30 uur.

Bijdrage: E 35,-

 

Workshop Rouw en Verlies

Tijdens deze workshop gaan we in op de verschillende stadia in het rouwproces. Daarnaast besteden we aandacht aan het individuele proces. Ook kunnen er deze avond ervaringen gedeeld en uitgewisseld worden. Koester je in de warmte, herkenning, de empathie en het begrip van deze avond.

Op de zondagen 04, 11 en 25 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Bijdrage: 25,-/avond of 67,50 euro/alledrie.

 

Workshop Verbindende Communicatie

Gebaseerd op de Geweldloze Communicatie van onder meer de Amerikaanse psycholoog Marshall Rosenberg.

Wil jij :

- meer in verbinding staan met jezelf en anderen

- je ook zo kunnen uitdrukken

- met respect voor de ander en jezelf

- binnen jouw authenticiteit

- je duidelijker kunnen uitdrukken, ook gevoelsmatig?

Tijdens deze workshop krijg je hierover informatie aangereikt en wordt er uitleg gegeven over het actie-reactie patroon binnen onze communicatie. We oefenen ook met elkaar zodat het communiceren in de praktijk makkelijker en bewuster zal verlopen. 

Op donderdag 16 juni van 15.00 tot 16.30 uur.

Bijdrage: E 35,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page